Много голяма част от годишните винетки за леки автомобили изтичат в

...
Много голяма част от годишните винетки за леки автомобили изтичат в
Коментари Харесай

Какво да направим, ако годишната винетка изтича


Много огромна част от годишните винетки за леки коли изтичат в идващите седмици, защото са били платени в интервала декември 2020 - януари 2021 г.  В тази връзка от  " Интелигентни трафик системи " АД -  формален партньор на Агенция " Пътна инфраструктура ", припомнят по какъв начин можем да проверим онлайн до по кое време е годна винетката и как да платим пътната такса за идващия интервал, тъй че да пътуваме умерено по празниците. 

Най-лесният метод за инспекция на валидността е да посетите някоя от уеб платформите - и, или да влезете в мобилното приложение. По същите електронни канали всеки притежател или лидер на лека кола може да заплати новата винетка, освен това не в последния миг, а до един месец преди приключване на срока на годност на остарялата. Няма потребност да търсите пункт за продажба, би трябвало ви единствено компютър или телефон. Въвежда се само регистрационен номер на автомобила, държава на регистрация и дата, от която искате да е активна винетката.   и  са високотехнологични онлайн платформи за пътни такси, които улесняват потребителите, като подсигуряват сигурността на въведените данни и банковите картови транзакции, акцентират от " Интелигентни трафик системи ".

Независимо от кое място и по какъв начин е закупена винетката, можете да въведете регистрационен номер на автомобил в приложението  и мобилното приложение ще изпрати уведомление на мобилния телефон преди датата на приключването й, показват от " Интелигентни трафик системи ".  Просто би трябвало да се регистрирате като консуматор и няма да се постанова да проверявате периодично -  ще получавате " напомняне " по телефона, когато наближи време за нова винетка.  съхранява данните за колата и за предходни заплащания, тъй че идващия път извършите подновяването бързо и елементарно.

Промени в цената няма и годишната пътна такса остава 97 лв..  Не се покачват цените и на винетките с по-кратък период на годност:  уикенд винетката е 10 лева, седмичната - 15 лева, месечната - 30 лева, тримесечната - 54 лева Ако пътувате повече, несъмнено е най-изгодно за платите 12-месечната такса. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР